Voetbaldagen

Voetbalschool Skills Zwolle organiseert gedurende het jaar verschillende voetbaldagen. Plezier staat bij Skills Zwolle hoog in het vaandel! Daarnaast staat Skills Zwolle voor professionaliteit en uitstekende begeleiding. Tijdens de voetbaldagen die Skills Zwolle organiseert staat de individuele techniek van spelers centraal. De voetbaldagen zitten bomvol uitdagende techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten.

Bij de voetbaldagen van Skills Zwolle voetballen de kinderen in een veilige omgeving onder leiding van gediplomeerde trainers. Ons doel is om de kinderen op een leuke leerzame wijze beter te leren voetballen.

Ons doel is om iedere schoolvakantie een voetbaldag of meerdere voetbaldagen te organiseren. Tijdens deze voetbaldagen bieden wij een gevarieerd programma met techniektrainingen en leuke voetbalactiviteiten. Wil jij echt iets leren of wil jij gewoon lekker voetballen? Wij bieden tijdens onze voetbaldagen voor ieder wat wils.

Indoor voetbaldagen Kerstvakantie 2018/2019

Op donderdag 3 en vrijdag 4 januari zal de vierde editie van de Indoor Voetbaldagen plaatsvinden. Het is voor alle voetballers die uitkomen in de O6 t/m O13 wederom een mooie kans om in de kerstvakantie te voetballen in de zaal. Lees meer.

FIFA-Voetbaldag Voorjaarsvakantie 2019

Speel jij veel FIFA maar voetbal je ook graag buiten? Dan is deze FIFA-voetbaldag perfect voor jou! Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren wij een FIFA 19 toernooi in combinatie met twee trainingen buiten op het veld. Wordt jij de nieuwe Skills FIFA-voetbaldag kampioen? Lees meer.

Skills Voetbaldagen Meivakantie 2019

Wil jij leren voetballen zoals de beste voetballers ter wereld, en trainen als een echte professional? Dan zijn de Skills Voetbaldagen echt iets voor jou! In de meivakantie organiseert Skills Zwolle niet een maar twee voetbaldagen. Tijdens deze voetbaldagen ga jij trainen als een echte professional. Lees meer.

Zwolse Voetbaldagen Zomervakantie 2019

Al vele jaren worden op de velden van v.v. SVI de Voetbaldagen georganiseerd. Elke editie staat garant voor kwaliteit én plezier! Voor de vijfde keer is de organisatie in handen van Skills Zwolle en ook in 2019 maken we er weer een voetbalfeest van. De Zwolse Voetbaldagen is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën O7 tot en met O13 (F,E en D-pupillen). Lees meer.